2019. szeptember 18., szerda
Erdős Panzió

Az Erdős Panzió Gyergyóditró községben található, mely a Keleti Kárpátokban, a Gyergyói és a Görgényi havasok északnyugati részén fekszik. Vendégeinket jó levegő, lenyűgöző táj és barátságos kiszolgálás fogadja egész évben.

Látogasson el hozzánk, legyen a vendégünk!

Kétcsillagos panziónk 2005 óta működik, és 11 szobával várja a vendégeket. Az 1db egyágyas és 10 db kétágyas fürdőszobás, szépen berendezett szobában 21 személy kényelmes szállását biztosítjuk. Éttermünkben ízletes étkeket szolgálunk fel vendégeink számára, specialitásaink messzi földön híresek. Az udvaron tűzrakóhely, grillsütő és bogrács várja mindazokat, akik kedvet éreznek, hogy saját maguk készítsék el kedvenc ételüket. A teraszon üldögélve, vagy hintázás közben élvezhetik a táj szépségét, a levegő tisztaságát. Az udvarban parkoló áll a vendégeink rendelkezésére. Az Erdős Panzió közelében borvízforrás is található.

Ha szereti a természetet, kirándulást,
Ha pihenésre, nyugodt, csendes környezetre vágyik,
Ha kellemesen szeretné eltölteni a szabadidejét,
látogasson el hozzánk, az Erdős Panzióba!

Cégek, egyesületek, szervezetek számára konferenciatermet és teljes ellátást biztosítunk tréningek, továbbképzések, tanácskozások megrendezéséhez. A csoportokat kedvezményben részesítjük.

Online szobafoglalás:

Érkezés: Távozás:
Teljes név: E-mail cím:
Telefon:
Szoba típusa : Személyek száma:
Megjegyzés:

Írja be kódot!
3 vagy annál több szoba foglalása esetén szobánként 75 lej foglaló megfizetését kérjük. A szállás lemondása 14 nappal érkezés előtt ingyenes, ellenkező esetben 75 lej kötbért számolunk fel szobánként, éjszakánként.

A foglalás csak írásbeli visszaigazolásunkkal érvényes!

A hegyek által határolt tiszta, jó levegőjű községben és környékén sokféle lehetőség nyílik a szabadidő eltöltésére. Vendégeink számára igény esetén biztosítunk idegenvezetést és programszervezést is. Szekerezhetnek, télen lovas-szánon utazva élvezhetik a vidék szépségét. Bérelhetnek motorkerékpárt és quadot.

A környéken számos látnivaló található. Ellátogathatnak a legendás Gyilkos-tóhoz és Békás-szoroshoz, Súgó-barlanghoz, megtekinthetik Gyergyóditró 1546-1557 között épült római katolikus templomát, mely ma is patinás szépségű. A szomszéd településen, Gyergyószárhegyen álló reneszánsz Lázár-kastély, a 17. századi Erdély egyik legvonzóbb főúri hajléka volt, ahol gyermekkorát töltötte Bethlen Gábor erdélyi fejedelem. Kissé távolabb fürdőzési lehetőséget is kínál a Szent Anna-tó, Tusnádfürdő, Szováta, illetve Parajd, ahol érdemes a sóbánya megtekintésére is időt áldozni. Csíksomlyó nem csak pünkösdkor várja a látogatókat, egész évben maradandó emlékeket nyújt mindazoknak, akik a kegyhelyhez utaznak.

Certificat de inregistrare Okroti Impex SRL
Certificat de clasificare